Parc Auto - Oferte piese Auto

EstiĀ Parc Auto si iti doresti o mai buna vizibilitateĀ pe piata online. Acceseaza aceasta sectiune si ai posibilitatea de a adauga anunturile tale si totodata de a face o oferta la cererile de cumparare postate pe site
Inscrierea in sectiunea Parc Auto se face aici dupa care in maxim 12 ore un agent de-al nostru va lua legatura cu tine.

Sfaturi pentru Vanzatori (Parcuri si Magazine Auto)

  • Cand faceti o oferta, oferiti un pret corect, tinand cont si de modalitatea de livrare si de starea piesei.
  • Site-ul CautPiesa.ro nu functioneaza ca si licitatie, ce pur si simplu pune in contact potentialul cumparator cu parcurile sau magazinele auto. Starea piesei difera de la un parc la altul ( in cazul Magazinelor fiind noua) deci in consecinta nu doar pretul conteaza.
  • Cand faceti o oferta dati cat mai multe detalii despre piesa si starea acesteia , existand si posibilitatea de a adauga link la descrierea acesteia in sectiunea {Oferte Piese Auto}. Aceste detalii vor ajuta Cumparatorul sa aleaga oferta castigatoare in cunostinta de cauza, nu doar dupa pret.
  • Anunturile adaugate in sectiunea Oferte Piese Auto incercati sa le incadrati cat mai corect dupa categoria, modelul sau tipul masinii. Totodata pozele sa fie cat se poate de sugestive si la un nivel calitativ cat mai mare.
  • Urmariti anunturile pentru a le prelungi valabilitatea daca este cazul. Anunturile expirate de mai mult de 30 de zile vor fi sterse de pe site automat.